Merkevaren

Have a Superl!fe handler om å gjøre det enkelt å spise sunt! Merkevarens blandingsprodukter er økologiske, veganske og av høy kvalitet, og gir økt næringsinnhold til maten du spiser. Det er enkelt, smakfullt og har en positiv effekt.

Her er noen få tanker rundt grunnleggernes filosofi:

Individualitet

Vi oppfordrer deg til å komme mer i kontakt med deg selv. Å koble deg tilbake til dine individuelle kjennetegn og evner. Ved å kjenne til disse, og ta de mer frem inn i livet, vil det gi mer balanse og harmoni, og det vil koble deg med livets mening.

Nye sunne vaner

Vi ønsker å inspirere deg til å skape nye sunne vaner i livet ditt mot et lykkeligere deg! Vi har lett for å tillegge oss vaner, både gode og dårlige. Du kan skape nye vaner i livet ditt som vil hjelpe deg å leve det livet du ønsker. I begynnelsen kan det oppstå sterk motstand, men faktisk være et tegn på at du er på riktig vei.

Ta små steg

Bærekraftige, langvarige endringer skjer gradvis. Fokuser på fremgang og ikke på perfeksjon. Ta små steg og gjenta det inntil det gradvis blir en vane. Deretter blir det enklere å forplikte seg til å ta et nytt steg.

Legg til – ta ut

I stedet for å fokusere på mat som du ønsker å eliminere, forsøk heller å legge til næringsrik mat og ta ut usunn mat. Fokuser på det du legger til, ikke på det du ønsker å ta ut. For eksempel: i stedet for å fokusere på å drikke mindre kaffe, fokuser heller på å spise og drikke mat som vil gi deg energi slik at du ikke trenger så mye kaffe. I stedet for å fokusere på å spise mindre sjokolade (selv om det ikke er noe galt med en god 70% kakao sjokolade), tilsett heller mat som er søt, deilig og sunn – da vil du ikke trenge en sjokoladebar. Erstatt usunn mat med sunnere versjoner. Spør deg selv: hvilken sunnere versjon kan jeg spise?

Enkelhet

Livet kan være komplisert og kompleks, og følgelig kan sinnet vårt også. Både i vårt profesjonelle og personlige liv sikter vi på å velge enkle, ukompliserte retninger. Enkelthet er best.

Ha det gøy!

Det er viktig å ta glede av stegene i prosessen om å bli sunnere, å ikke ta det for seriøst men ha det gøy!

Vis flere innlegg

Råvarer og verdikjede

Helt siden lanseringen av Have a Superl!fe i 2011 har vi kontinuerlig søkt etter bedre og renere ingredienser. Plantebasert mat absorberer tungmetaller og spr

Misjon og visjon

Vårt oppdrag er å inspirere mennesker til å ta sunne valg i livet – å leve deres eget “Superl!fe» - ved å tilby økologiske, autentiske og veganske produkter.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM