Historie

I September 2010 møttes grunnleggerne av Have a Superl!fe, Talya og Diarmuid Russell, tilfeldig på øya Koh Phangan i Thailand. De hadde mye tilfelles hva gjelder personlig utvikling, entreprenørteft og deres holdning til livet. Begge var enige om at det var et stort behov å gjøre sunn spising enkelt, samtidig som man inspirerer mennesker til å gjøre positive endringer i sine liv, steg for steg.

På dette tidspunktet opplever de at verden går gjennom en helsekrise. Livsstilen i den moderne verden går fort, og alt, særlig mat, skal være umiddelbar. Vi har blitt frakoblet fra naturen, vår intuisjon, våre følelser og fra vår mat. For at verden skal heles, er det opp til hver enkelte å ta avgjørelse på å ta kontroll over sin egen helse, lykke og eget liv. Og ikke mindre viktig – for matprodusenter å tilby ekte, autentiske og sunnere alternativer. Talya og Diarmuid tok derfor steget og grunnla Have a Superl!fe.

Det var på denne tiden at “superfood” begynte å komme på markedet. Dette var som oftest poser med én ingrediens. Diarmuid og Talya så en mulighet og bestemte seg for å bruke Talya sine oppskrifter på blandede ingredienser og få dem produsert samlet i én pose for å gjøre det mye enklere.

Paret flyttet til Irland for å etablere selskapet samt få lettere tilgang til det nye markedet av superfood. Det første blandingsproduktet ble laget på kjøkkenet deres, og det første salget var på et marked i Dublin. Det viste seg å bli veldig populært! De lagde to produkter, Breakfast Mix og Smoothie Mix, og det var disse folk likte og kjøpte fordi det var forståelig hva det var og hva det skulle brukes til. Dette ble det første og siste markedssalget deres. Diarmuid og Talya bestemte seg for å fokusere på disse to produktene, få dem produsert ordentlig, markedsført og distribuert i de store helsekostforretningene i Dublin. Det tok dem 12 uker fra de begynte arbeidet på designet til produktene var plassert i hyllene. Fra da av bestemte seg for å dedikere all sin tid og energi på Have a Superl!fe.

Vis flere innlegg

Råvarer og verdikjede

Helt siden lanseringen av Have a Superl!fe i 2011 har vi kontinuerlig søkt etter bedre og renere ingredienser. Plantebasert mat absorberer tungmetaller og spr

Misjon og visjon

Vårt oppdrag er å inspirere mennesker til å ta sunne valg i livet – å leve deres eget “Superl!fe» - ved å tilby økologiske, autentiske og veganske produkter.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM