FAQ

Hvilke måltider kan jeg kombinere Have a Superl!fe produkter med? +
Organic Original Supergreen Mix passer veldig fint med for eksempel juice eller smoothie. Bare tilsett 1-2 skjeer og rør godt. Organic Breakfast Toppingene passer til flere måltider. Tilsett et par skjeer til for eksempel havregrøt eller kjøleskapsgrøt, eller tilsett noen skjeer i brøddeigen hvis du skal bake. Kan også strøs over en salat.
Hvor ofte kan jeg spise Have a Superl!fe produkter? +
Du kan spise det hver dag om du ønsker. Bare tilsett et par skjeer til måltidet.
Have a Superl!fe produktene er økologiske - hva betyr det? +
Økologisk mat er et produkt av et landbruk eller oppdrettsanlegg for landbruk som legger stor vekt på miljøvern og dyrevelferd. Dette betyr at produktene er dyrket med begrenset bruk av gjødsel og syntetisk plantevernmiddel, og begrenset bruk av syntetiske tilsetningsstoffer. Mens økologisk og ikke-økologisk produsert mat kan fremstå veldig like, kan jordbrukssystemet involvert i produksjonen være veldig ulik.

Økologisk mat som er produsert i EU er underlagt de samme standarder og kriterier som er angitt i harmonisert EU lovgivning. Mat kan kun bli merket som "økologisk" når det har blitt sertifisert som økologisk av en av sertifiserings- og kontrollorganene.
Inneholder Have a Superl!fe produktene noen allergener? +
Organic Breakfast toppingene inneholder sesam frø som er et allergen
Inneholder produktene soja, laktose eller gluten? +
Nei. Have a Superl!fe produktene er fri for soja, laktose og gluten. I tillegg er produktene våre 100% naturlige og inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.
Kan veganere og vegetarianere spise Have a Superl!fe produktene? +
Ja. Have a Superl!fe produktene er helt veganske.
Kan jeg spise Have a Superl!fe produktene etter utløpsdato? +
Vi anbefaler å spise produktene innen utgangen av holdbarhetsdato.
Er Have a Superl!fe produktene trygge? +
Have a Superlife produktene gjennomgår strenge kvalitetskontroller gjennom verdikjeden. Vi velger ingredienser fra utvalgte sertifiserte leverandører i utvalgte deler av verden, og vi utfører uavhengige kontroller i laboratorier for å forsikre oss om at produktene er trygge med tanke på sprøytemidler og tungmetaller. Våre produkter er sertifiserte økologiske.
Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM