Hjemmelaget rosmarinknekkebrød

Hjemmelaget rosmarinknekkebrød med “Organic Breakfast Topping med blåbær

Til ca. 2 brett:

  • 1 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 4 dl havregryn
  • 2 ss fiberhusk
  • 4 dl kokende vann
  • 1 dl «Organic Breakfast Topping med blåbær»
  • 3 ts flaksalt
  • Frisk rosmarin (kan droppes)

Bland sammen de første 6 ingrediensene i en bolle og hell over kokende vann. La blandingen stå på banken og avkjøle til den er lunken. Tilsett 1 dl «Organic Breakfast Topping med blåbær» og bland godt. Del den seige deigklumpen i 2 og legg klart 2 stk bakeark. Smør dem med litt olje og legg en klump med deig på hver. Klem dem litt ut med en oljete hånd før du legger på et lag plastfolie. Kjevle oppå deigen, flytt på plastfolien når det trengs. Tykkelsen på knekkebrødet bør være rundt 2-3 mm.

Når tykkelsen er nesten perfekt, strø på litt havsalt og hakket rosmarin. Stek på 170C i 10 minutter. Ta ut brettet og del opp med en pizzakutter eller en kniv, den størrelsen du ønsker knekkebrødene skal ha. Sett inn i ovnen igjen og stek videre i 30 minutter. Pass litt på– stekeovner kan fordele varmen ujevnt, bytt i tilfelle plass på brettene underveis.

Skru ned varmen til 100C. Ta ut knekkebrødene – del helt opp og legg tilbake på brettene. La døren stå på gløtt og la dem tørke skikkelig opp i 30-40 min ekstra. Avkjøl på rist. Oppbevar i en tett boks og lignende.

Vis flere innlegg

Kjøleskapsgrøt med «Organic Breakfast Topping med blåbær» og bringebær

Kjøleskapsgrøt med «Organic Breakfast Topping med blåbær» og bringebær Til 2 personer: 2 dl store havregryn 4 dl væske, som f. eks en mandel- eller h

Tropisk smoothie

Tropisk smoothie Til 2 personer: 2-3 dl mandel- eller havremelk 2 ss «Organic Original Supergreen Mix» 3 dl fryst tropisk smoothieblanding fra pos

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM